?> GASTRO-SOFT – net 2 apdovanojimai šiemet | BERMI – Profesionalios valymo priemonės, įranga, higienos gaminiai

GASTRO-SOFT – net 2 apdovanojimai šiemet

VC-691 GASTRO-SOFT skirtas mašininiam indų plovimui gavo auksini medalį kategorijoje QUALITY INTERNATIONAL PRODUCT – aukščiausios kokybės produktas konkurse QUALITY INTERNATIONAL 2011. Tai jau antras šio produkto apdovanojimas šiais metais – gegužės mėnesį vykusios parodos EUROGASTRO 2011 metu preparatas buvo pripažintas geriausiu kategorijoje „chemija gastronomijai”.

VC-691 GASTRO-SOFT yra labai koncentruota priemonė mašininiam indų plovimui pramoninėse bei gastronomijai skirtose indaplovėse. Lengvai susidoroja net su labai riebaluotais indais, efektyviai šalina išdžiuvusius maisto bei gėrimų likučius. Gali būti naudojamas plaunant porcelianinius, nerūdijančio plieno, stiklinius indus bei įrankius. Preparatas buvo testuojamas ir turi sertifikatą patvirtinantį, jog apart gerų valymo savybių valiklis taip pat apsaugo krištolinį stiklą nuo korozijos.

Tai jau ne pirmas apdovanojimas kurį gauna firmos VOIGT preparatai. Ankščiau kokybės medalius gavo : VC-150 GRUNDPUR, VC-242 BRUDPUR, VC-112 NANO SAN ir VC-241 NANO ORANGE.

vc150_grundpur vc-242-Brudpur nano_orange_vc-241 nano_san_vc-112